Amerikai-USA-autószerviz,autójavítás. Eredeti USA-amerikai-autóalkatrészek.

Pár jó tanács az autónk karbantartásához !
Motorolaj: ügyeljünk rá , hogy mindig a motornak megfelelő minőségű és specifikációjú olajjal legyen feltöltve a motor.
Ellenőrizzük az olajszintet rendszeresen és cseréltessük le a szűrővel együtt 8000-10000 km-ént.
A nem megfelelő olajszint, az elhasználódott,
vagy a nem megfelelő olaj károsíthatja a motort !
Kopott motorokhoz használjuk a Restore adalékot !
Automataváltó olajszint ellenőrzése: Üzemmeleg állapotban, járó motornál, parking állásban kell ellenőrizni az olajszintet ! Nagyon fontos, hogy az olaj mindig tiszta, a megfelelő szinten legyen! Ajánlott olajcsere 35.000 km!
Hűtőfolyadék: A mai modern autókba , télen-nyáron fagyálló folyadékot kell tölteni ! Csak a megfelelő fagyálló képes biztosítani az alkatrészek kenését,és a túlnyomást A víz erre alkalmatlan ! Akkumulátor,elektromosság: Mindig legyen az akkumulátorunk a legjobb kondícióban. A nem megfelelő telep nem képes elindítani az autónkat,hiába forgatja meg
az önindítót, ha a feszültség 9 volt alá esik a komputer
nem tud működni !
Ügyeljünk izzóink, és lámpáink állapotára, hogy látni és látszani tudjunk !
CHECK ENGINE - ABS - SRS,lámpa: Amennyiben ezek bármelyike felvillan a műszerfalon , haladéktalonúl hozza autójavító szervizünkbe autóját !
Fék: A legfontosabb rendszer ! Ha azt tapasztaljuk , hogy a fékolajszint lecsökken, eszünkbe se jusson feltölteni, azonnal hozza be szervizünkbe az autót! Ez azt jelzi , hogy vagy elkoptak a fékbetétek, vagy valahol folyik a rendszer ! Azonnali javítást igényel !
Futómű: A hibás futómű baleset veszélyes ! Koptatja a gumiabroncsokat , és instabillá válik az autó ! Ha kopogást , vagy szokatlan hangokat hall forduljon a leghamarabb időn belül szakszervizünkhöz !
Kormánymű: Ellenőrizzük rendszeresen a szervóolaj szintet. Fontos, az összekötő rudak állapota, ha meglógósodnak a kocsi könnyen kormányozhatatlaná válik !
Vezérműékszij: Általában a csere 100,000 km-ént, a feszítővel és a görgővel ,egyes típusoknál a vízpumpával !

Reméljük ez a pár jó tanács hasznukra válik és segít elkerülni a nagyobb bajt ! Ha bármi problémájuk akad keressenek minket az alábbi elérhetőségeken !

1183.Budapest XVIII.kerület Gyömrői út 137. Tel: +3630-6528692 Autómentés : +3670-5032523 email:info.carclinic@gmail.com